Oana Sârbu a împlinit 54 de ani. Vezi tot ce nu știai despre celebra actriță din „Liceenii” (2024)

Oana Sârbu împlinește astăzi, 13 mai 2022, vârsta de 54 de ani! Iată ce lucruri interesante nu știai despre celebra actriță din „Liceenii”!

Oana Sârbu este o cântăreață de muzică ușoară și actriță română. Aceasta a cunoscut un succes impresionant odată cu rolul său în filmul „Liceenii”. Astăzi, 13 mai 2022, Oana Sârbu împlinește 54 de ani. Vezi tot ce nu știai despre celebra artistă!

Oana Sârbu a împlinit 54 de ani pe 13 mai 2022

Oana Sârbu a împlinit astăzi, 13 mai 2022, vârsta de 54 de ani. Aceasta este o cântăreață de muzică ușoară și actriță română.

"); }Oana s-a născut la data de 13 mai 1968 în București și este fiica lui Romulus Sârbu, unul din membrii celebrului cuplu comic- fantezist Anton și Romică de la Teatrul Național „Constantin Tănase.”

Oana Sârbu a împlinit 54 de ani. Vezi tot ce nu știai despre celebra actriță din „Liceenii” (1)

Oana Sârbu este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și se bucură de o carieră plină de succes în domeniul muzicii și al filmului. În anul 1985 era declarată câștigătoarea trofeului „Steaua fără nume”, iar la un an distanță primea „Premiul Tinereții” la Festivalul „Mamaia '86”.

Debutul Oanei în lumea cinematografiei a fost cu rolul din filmul „Liceenii”. De altfel, actrița a creat o adevărată modă la vremea respectivă, întrucât majoritatea fetelor de liceu s-au tuns precum personajul pe care l-a interpretat în acest film, Dana.

Ulterior, artista a lansat albume muzicale de excepție în colaborare cu Robert Turcescu, cel care avea să-i fie iubit, Ștefan Bănică Jr., colegul său din „Liceenii”, Marcel Pavel, Luminița Anghel, dar și Narcisa Suciu. Cariera Oanei Sârbu a fost apreciată la nivel înalt, iar acest lucru este dovedit și prin intermediul diferitelor turnee pe care le-a avut în Statele Unite ale Americii, Germania, Israel și multe altele.

Citeste si: Tatăl Oanei Sîrbu a murit. Actorul Romulus Sîrbu avea 86 de ani: "Te iubesc, poezie de om"

10 lucruri pe care nu le știai despre Oana Sârbu

Oana Sârbu este o prezență sublimă oriunde apare. Artista are o carieră în muzică și teatru de succes și este una dintre cele mai iubite persoane publice din România. Vezi 10 lucruri pe care cu siguranță nu le știai despre aceasta!

Oana Sârbu a împlinit 54 de ani. Vezi tot ce nu știai despre celebra actriță din „Liceenii” (2)

1. Oana Sârbu a fost greu încercată de viață în anul 1997, când a suferit un grav accident de mașină.

2. Actrița cunoscută datorită filmului „Liceenii” a jucat în numeroase pelicule, precum: „Extemporal la dirigenție”, „Liceenii rock'n'roll”, „Liceenii în alertă” și „Secretul Mariei”.

3. Oana Sârbu a înfiat un băiat în anul 2009, pe când avea 41 de ani. În acel moment, cântăreața era într-o relație cu Robert Turcescu.

4. Oana Sârbu a fost căsătorită o singură dată. În 1989, când avea 21 de ani, artista a decis să-și unească destinele cu Virgil Popescu, un bărbat cu 13 ani mai în vârstă decât ea.

Citeste si: VIDEO! Ce a găsit Oana Sârbu în cabina Stelei Popescu, la 4 ani de la moartea acesteia? Actrița a filmat și postat totul

5. Deși nu mai formează un cuplu cu Virgil Popescu, Oana Sârbu și fostul soț au rămas prieteni și colaborează pe plan profesional.

De altfel, Virgil Popescu i-a compus multe dintre melodiile pe care artista le interpretează, scrie viva.ro.

Citeste si: Discuția dintre Rebecca și Antoni! Concurenta încearcă să-l asigure pe partenerul său că nu l-a mințit în legătură cu sentimentele sale: „Eu nu m-am prefăcut niciodată.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei- radioimpuls.ro

6. Oana Sârbu este foarte atentă la ce mănâncă și adoră să fie în formă. De altfel, artista și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare cu o ședință foto inedită.

7. Actrița din „Liceenii” a făcut înot și atletism de performanță. Oana și-a fi dorit să facă balet.

8. Oana Sârbu a scos o mulțime de albume, printre care: „Te iubeam”, „Lumea basmelor”, „Te așteptăm să vii, Moș Crăciun!”, „Un altfel de portret”.

9. Artista a cochetat cu televiziunea și a prezentat o emisiune TV de peste trei ore la postul TVRM, ar și emisiunea „Domnul/Doamna de la ora 5” de la Romantica, alături de Cătălin Crișan.

10. Oana Sârbu are studii în Relații Publice, iar de-a lungul timpului a activat și în acest domeniu.

Sursă: ciao.ro

Citește și:

Mai multe despre:

  • oana sarbu
Oana Sârbu a împlinit 54 de ani. Vezi tot ce nu știai despre celebra actriță din „Liceenii” (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated:

Views: 6079

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.