Oana Sârbu, adevăruri nespuse despre moartea părinților! Ți se rupe sufletul! «Dorm și acum cu păpușile de la tata!» (2024)

Și-apierdut și mamași tatăl,în doar doi ani!Tragediile s-au ținut lanțîn viațaOanei Sârbu din2020 încoace.Și-a pierdut perând mama,mătușa, care-i era și nașăde botez, și apoi tatăl,care a sfârșitși el în moddramatic, în decembrie 2021. Artista și-arevenit cu greu după decesul celor maidragi ființe din viața ei.

Oana Sârbu, adevăruri nespuse despre moartea părinților! Ți se rupe sufletul! «Dorm și acum cu păpușile de la tata!» (1)

Oana Sârbu, adevăruri nespuse despre moartea părinților! Ți se rupe sufletul!

OanaSârbu face 54 de ani pe 13 ani, dar viața a fostcu ea necruțătoare în ultimii doi ani. Din 2020, frumoasa artistădin “Liceenii” a trăit dramă după dramă. A rămas orfană deambii părinți în doar doi ani, de pandemie!

Înaugust 2020, actrița avea să-și piardămama care eragrav bolnavă și care aîncetat din viață, în urma unei lungisuferințe, la vârsta de 87 de ani. Ladoar câteva luni diferență a trecut în neființă și nașaartistei.

Oanaa rămas să se consoleze cu tatăl ei, actorul de pantomimă RomulusSârbu. Însă tragedia avea să vină din nou în viața Oanei.Tatăl său s-a stins și el din viață la vârsta de 86 de ani,după o carieră de 50 de ani în pantomimă, în decembrie 2021.

Oana Sârbu, adevăruri nespuse despre moartea părinților! Ți se rupe sufletul! «Dorm și acum cu păpușile de la tata!» (2)

Oana Sârbu, alături de tatăl ei

Oanaa găsit cu greu puterea să anunțe moartea dramatică a tatăluisău, refuzând să facă mai multe declarații despre împrejurărileîn care acesta s-a stins din viață.

„Încercsă mă recompun emoțional!”

Oana,este un Paște trist pentru tine! Nu-i vei mai avea alături pe ceidragi, mai ales pe părinții tăi, pe mama și pe tatăl tău....Cumresimți în aceste clipe piederea celor mai dragi ființe din viațata?

Anulacesta, într-adevăr, va fi un mai trist pentru că va fi fărăpărinții mei, pe care i-am pierdut anul trecut. De fapt, acum doiani pe mama și anul trecut pe tata. Așa că facem Paștele doar înfamilia foarte restrânsă, alături de prieteni. Voi merge laHerculane, unde voi susține un recital cu muzică de pe albumul meu„În drum spre școală”. Pregătesc și de ziua mea, pe 13 mai,un concert, sunt tăuroaică. Să zicem așa că încerc să mărecompun emoțional.

Aitrecut poate prin cea mai complicată și mai grea perioadă dinviața ta. Cum ai reușit să treci peste moartea tragică apărinților?

Credcă, încet-încet, ne dă Cineva o putere extraordinară ca săputem trece peste lucrurile astea triste. Cred că forța stă și înnoi, înmobilizare,în oameniidragi pe care îi întâlnim,ne găsim un echilibru încopilul din noi, în copilulpe care, dacă se întâmplă să fim părinți,îl avem. Astanu ne lasă să fim prea multăvreme triști. Pe de altă parte, lumea îșiurmează cursul ei, noisuntemașa, într-un fel de trecere pe aici către alte lumi.

"Ținși acum păpușa Laura, de când aveam opt luni!"

Celemaidragiamintiriale copilărieitale bănuiesc că suntlegate de părinții tăi, pe care tocmai i-ai piedut. Ce maipăstrezi de la ei?

Toateamintirile cu părințiimei îmisuntfoartedragi. Cele mai frumoaseamintirisunt cele în care tatălmeu venea din turnee și îmi aduceacadouri. Elplecafoartedes în multe țări.Din țărileOrientaleprimeamlucruricare nu se găseaupe vremuri: banane,halva,caju, smochine, curmale.Îmi aducea blugi, totfelul de păpușidin Rusia, Turcia,dormși acum cu ele!

Mai multe pentru tine

Oana Sârbu, prima apariție după moartea tatălui. Solista a slăbit, e în doliu, dar se ține tare pentru fiul ei

Vedete românești

Cum a arătat Oana Sârbu mireasă, la nunta cu Virgil Popescu. Poză de colecție!

Vedete românești

Oana Sârbu a făcut Covid a doua oară: «Am reușit să ies din casă după șase luni!»

Vedete românești

Ampăpuși de cândaveam opt luni. O păstrezpe Doinița,dar pe Laurao am de cândaveam opt luni,de labotez.Bunica i-a făcutrochițeși păstrez și rochițele.Toatepăpușileaduse de tatale păstrez. Din păcate, nu am o fetiță să i le dau ei, am unbăiețel.

Darle păstrezpentru mineși le scot de acolomai cu seamăcândcaut și găsesc fotografiide cânderam copil. Unchiulmeu era fotografamatorși am mii de fotografiide când eramcopil.

„Facmasaje din clasa a 9-a, de la liceu”

Cumreușești să te relaxezi? Ai avut parte de perioade foartestresante în viața ta, ai avut și virusul de două ori...

Deobicei prefer să fac masaje. Proceduri estetice nu prea fac că nuam răbdare. Dar masajele mă ajută. Fac masaje corporale din clasaa 9-a, de când eram în liceu.

Măajută foarte tare la detașare și la liniștire. Prefer orice tipde masaj, îmi găsesc timp și de două ori pe săptămână facmasaj. Peste tot unde am fost în lume am dispus de câte două orede masaj. Nu sunt însă fidelă saloanelor de înfrumusețare. Maicurând mă echilibrez energetic, spiritual cu o dietă. Sunt atentăla ce mănânc. Și un pic de sport și un pic de mișcare în aerliber.

Actrița și cântăreața Oana Sârbu a devenit cunoscută în anul 1985, atunci când a câștigat competiția „Steaua fără nume”. În 1986, Oana a jucat în filmul „Liceenii”, alături de Ștefan Bănică junior, peliculă ce a declanșat la acea vreme cu o adevărată isterie la nivel național.

Citește și: <<Cum a arătat Oana Sârbu mireasă, la nunta cu Virgil Popescu. Poză de colecție!>>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresapont@click.ro!

Oana Sârbu, adevăruri nespuse despre moartea părinților! Ți se rupe sufletul! «Dorm și acum cu păpușile de la tata!» (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 6089

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.