Oana Sarbu: secrete nestiute din viata vedetei. Afla de ce a renuntat la cariera si de ce nu vrea sa se casatoreasca (2024)

history_edu redactia ele.ro calendar_month 17 Iun 2014, 08:00 update 16 Iun 2014, ora: 15:25 photo_cameraSecretele din viata Oanei Sarbu

Oana Sarbu si-a pastrat si peste ani farmecul adolescentin. Cu toate ca a abandonat de mult timp lumina reflectoarelor, artista continua sa starneasca interesul publicului, desi nu face parte din acea categorie de vedete dornice sa atraga atentia cu orice pret.

Artista si-a dorit de cand era mica sa devina cantareata si si-a urmat cu determinare visul. Tatal sau s-a impotrivit pentru ca nu isi dorea ca fiica lui sa intre in lumea artistica, el insusi facand parte din ea, dar talentul si pana la urma destinul au condus-o pe Oana pe acest drum.

Isi facuse deja debutul in muzica atunci cand i s-a oferit sansa sa o interpreteze pe Dana din "Liceenii", dar abia odata cu acest rol Oana Sarbu a cunoscut adevarata celebritate.
Oana Sarbu: secrete nestiute din viata vedetei. Afla de ce a renuntat la cariera si de ce nu vrea sa se casatoreasca (1)
Au urmat 10 ani nebuni, plini de concerte, turnee in strainatate si un succes nebanuit. Apoi s-a produs marea schimbare in muzica, iar Oana Sarbu nu si-a mai gasit locul printre artistii din noua generatie.

"Am tot sperat ca va trece acest moment si ca eu, alaturi de cei din generatia mea, vom reveni. Dar nu numai ca nu a trecut, ci de-atunci schimbarea este una majora, practic, generatia noastra a disparut de pe posturile de televiziune si de pe piata ", spunea dezamagita cantareata.

Oana Sarbu a realizat ca succesul se obtine acum doar prin compromisuri, iar ea a refuzat dintotdeauna sa faca compromisuri, indiferent despre ce parte a vietii sale e vorba.

"Acum, ca sa oferi o melodie, trebuie sa te-asezi frumos pe canapea si sa povestesti ce preferinte culinare ai, care e relatia ta cu iubitul si cu copilul, cine te-a surprins si-n ce ipostaze, in ce vacante ai fost, in ce scandaluri ai fost implicat... Se poarta farsele si evenimentele din viata privata puse pe tapet, aproape nimeni nu mai face o nunta sau un botez fara camere de luat vederi... Eu refuz cu incapatanare sa fac asta ca sa lansez un cantec".

Si-a dorit o familie perfecta

Apusul unei perioade frumoase nu a venit intamplator. Schimbarile din muzica s-au produs la timpul potrivit pentru ca au coincis cu momentul in care Oana Sarbu a simtit ca isi doreste altceva. Atunci s-a hotarat sa lase cariera si sa se dedice vietii de familie.

Artista a crescut intr-un mediu in care care nu au existat divorturi ori scandaluri si si-a dorit sa duca mai departe aceasta traditie pe care a mostenit-o de la parintii sai. Viata i-a rezevat insa alte surprize care au facut-o sa creada ca "familia perfecta" e doar o iluzie.

Povesti de iubire departe de ochii lumii

Vedeta a preferat discretia de fiecare data cand a venit vorba de viata personala. Doar doua relatii au devenit publice, desi au mai fost barbati care i-au marcat existenta, insa artista si-a dorit sa tina aceste povesti doar pentru ea.

Chiar daca nu face parte din categoria acelor vedete care isi afiseaza relatiile in presa, Oana nu a scapat nici ea de barfe. Inevitabil a fost cuplata de presa cu Stefan Banica Jr, partenerul ei din "Liceenii", iar la un moment dat s-a zvonit ca ar fi avut o relatie cu Petre Roman. "Nu stiu sigur daca tata a inselat-o pe mama cu Oana Sarbu, dar asa cred, asa am auzit", a declarat in urma cu doi ani Catinca Roman.
Oana Sarbu: secrete nestiute din viata vedetei. Afla de ce a renuntat la cariera si de ce nu vrea sa se casatoreasca (2)
Oana a preferat insa sa taca atunci cand in presa s-a vorbit despre viata ei personala.

"Am vocatie de iubita, nu de nevasta"

Prima iubire asumata public a fost relatia cu Virgil Popescu, celebrul compozitor care i-a devenit si sot.
Oana Sarbu: secrete nestiute din viata vedetei. Afla de ce a renuntat la cariera si de ce nu vrea sa se casatoreasca (3)
Cu 13 ani mai in varsta decat ea, acesta a fost singurul barbat care a condus-o la altar pana acum. Mariajul nu a rezistat, insa divortul nu a traumatiza-o foarte tare pe tanara cantareata.

Experienta prin care a trecut si dezamagirile care apar in viata fiecaruia au facut-o pe Oana Sarbu sa marturiseasca ca nu are vocatie de nevasta, ci doar de iubita.

"Sunt un fel de... femeie-copil, iubesc flirtul si imi place sa ma joc. Ma indragostesc repede, dar rar. Si rau! Oricum, cred ca am vocatie de iubita, nu de nevasta", marturisea Oana Sarbu care s-a considerat mereu o fire independenta.

Acesta pare sa fie si motivul care a tinut-o alaturi de Robert Turcescu, timp de 10 ani, fara sa se casatoreasca. Lucrurile imprevizibile care apar intr-o relatie si teama ca va ajunge din nou la divort au facut-o sa nu isi mai doreasca oficializarea casatoriei cu celebrul jurnalist.

Temerile s-au dovedit reale pentru ca Oana Sarbu si Robert Turcescu s-au despartit discret la jumatatea anului trecut. Motivul separarii celor doi are legatura cu copilul pe care Oana Sarbu l-a adoptat in urma cinci ani. De atunci cantareata s-a dedicat in totalitate fiului ei si nu a mai gasit resurse sa investeasca in relatia cu Turcescu, iar ruptura a devenit inevitabila.
Oana Sarbu: secrete nestiute din viata vedetei. Afla de ce a renuntat la cariera si de ce nu vrea sa se casatoreasca (4)
"Cand apare un copil, toate lucrurile intr-o relatie se schimba. O relatie presupune o investitie si o munca de zi cu zi, pe care nu esti intotdeauna dispus s-o faci. Iar pentru firile mai libertine, mai boeme, e foarte greu sa tot stai sa construiesti", declara Oana dupa despartirea de Robert Turcescu.

A decis sa isi dedice tot timpul fiului ei

Atunci cand s-a decis sa il adopte pe Alexandru, Oana Sarbu a stiut ca viata ei va capata alta dimensiune. A luat decizia abia in momentul in care a simtit si cand si-a dat seama ca poate renunta la tot pentru copilul ei.
Oana Sarbu: secrete nestiute din viata vedetei. Afla de ce a renuntat la cariera si de ce nu vrea sa se casatoreasca (5)
"Prioritatea mea in viata e copilul. Dumnezeu mi l-a dat cand a trebuit, la 40 de ani. Sunt dedicata lui si sper sa fiu o mama misto. Am un baietel care a venit exact in momentul in care mi-am dorit sa fiu mama - nu mai conteaza pe ce cale. E o lume extraordinara, pe care n-o pot descrie in cuvinte. Sunt atat de bogata de aceasta personalitate a baietelului meu, de schimbul de replici pe care-l am cu el, de felul cum creste, de lumea pe care o descopar cu el, de faptul ca citesc rafturi intregi de carti despre cum se cresc copiii... Vreau sa aleg tot ce e mai bun pentru el", povestea Oana Sarbu intr-un interviu despre micutul care i-a schimbat prioritatile in viata si cel alaturi de care are acum familia ei perfecta

Nu mai vrea sa fie casnica

Atunci cand e intrebata de planurile de viitor, Oana raspunde cu toata convingerea "Imi doresc sa cant". Oana Sarbu stie ca rolul de femeie "casnica" pe care si l-a asumat atunci cand l-a adoptat pe Alexandru nu i se va potrivi o vesnicie.

De aceea, de ceva timp artista isi pune la cale revenirea in muzica si pentru asta a realizat deja cateva piese noi, a reinceput sa ia parte la evenimente mondene si onoreaza invitatiile pe care le primeste pentru concerte sau spectacole.

Oana Sarbu: secrete nestiute din viata vedetei. Afla de ce a renuntat la cariera si de ce nu vrea sa se casatoreasca (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 6085

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.