Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios! Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă. Ce le-a dăruit ea invitatelor? FOTO (2024)

Vlad Gherman și Oana Moșneagus-au cununat religios. Primele imagini de la nunta celor doi sunt spectaculoase.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios! Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă. Ce le-a dăruit ea invitatelor? FOTO (1)

Oana și Vlad, extrem de bucuroși după ce s-au unit și în fața lui Dumnezeu. Foto: Photogenica

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cununat religios pe 2 iunie 2024

Astăzi este o zi importantă pentru Vlad Gherman și OanaMoșneagu. Actorii au spus marele „Da” în fața altarului după ce s-au pregătitintens pentru evenimentul mult așteptat. Cei doi au purtat ținute spectaculoaseîn care au radiat, de-a dreptul.

Oana și Vlad au făcut cununia civilă la începutul luniiaprilie și nu a durat mult până când cei doi au decis să își unească destineleîn fața lui Dumnezeu. Actorii au ales o locație de lux în care să petreacă dupănuntă, alături de oamenii dragi lor. Lângă fericitul cuplu au fost familiile,colegii de breaslă, dar și prietenii apropiați.

Oana și Vlad, fotografii spectaculoase de la marele eveniment

Cei doi proaspeți însurățeinu au uitat să-și împărtășeascăbucuria cu fanii, astfel că au publicat pe conturile lor de socializare maimulte fotografii de la cununia religioasă.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios! Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă. Ce le-a dăruit ea invitatelor? FOTO (2)

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut nunta / Sursă foto: Facebook

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios! Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă. Ce le-a dăruit ea invitatelor? FOTO (3)

Vlad Gherman și Oana Moșneagu/ Sursă foto: Facebook

Chiar în această dimineață, Oana Moșneagu le-a dezvăluit admiratorilor săi faptul că, deși nu și-ar fi dorit ca viitorul ei soț să vadă rochia de mireasă,acest lucru a fost inevitabil. Totul s-a întâmplat după ce actrița și-a dusrochia la curățătorie cu câteva ore înainte de eveniment. Cu toate acestea,cuplul s-a bucurat din plin de nunta lor. Emoțiile i-au copleșit pe cei doi,iar momentul a ieșit exact așa cum au visat.

Oana Moșneagu a purtat o rochie de mireasă splendidă care i-a scos înevidență formele atrăgătoare, în timp ce Vlad a apelat la un costum care i s-apotrivit perfect. De asem*nea, alături de imaginile publicate, miresica a scris și un mesaj emoționant.

„Meet the Ghermans. 3 ani ne-au adus aici. Alți mulți ne-au plimbat prin alte părți, dar ne-am găsit. Să ne trăim cu bucurie și să nu uităm niciodată că viața asta ne-a fost dată ca să împlinim ce în altele nu ne-a fost dat. Welcome love, stay here forever”, a scris Oan Moșneagu pe Instagram.

Tema nunții a fost „Visul unei nopți de vară”

Nunta a fost una specială cu o temă pe măsură. Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman își trăiesc „Visul unei nopți de vară”, așa cum și-au intitulat mult așteptata nuntă, organizată cu iscusință și dăruire de Ivona Nenu și găzduită de Orangeria Iris, acolo unde și-au făcut nunta și Smiley cu Gina Pistol. O nuntă ca într-un vis al unei nopți de vară, într-o seră în inima pădurii, în care cei aproape 160 de invitați să danseze până dimineața alături de doi miri zâmbitori, emoționați și fericiți și de nașii lor, Anca Sigartău și Dragoș Pandele.

Este fix ce ne-am dorit! Ne-am dorit o nuntăca într-un vis al unei nopți de vară, printre copăcei, flori, într-un cadru boem, cu o luminăpresăratăde căldura unor felinare, în inima pădurii. Acum avem un singur regret. Cămâine ne vom trezi din acest vis”, declara emoționatăOana Moșneagu.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios! Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă. Ce le-a dăruit ea invitatelor? FOTO (5)

Decorul de la Orangeria Iris a fost ca în piesa „Visul unei nopți de vară”. Foto: Photogenica

Mai multe pentru tine

Vlad Gherman încă nu a șters pozele cu Cristina Ciobănașu, deși s-a însurat! Oana Moșneagu vrea să-l facă tată: „Un copilaș, doi copilași...”

Vedete românești

Oana Moșneagu a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma! Vlad Gherman s-a distrat cu baieții în Amsterdam! „Pierdut logodnică…”

Vedete românești

Vlad Gherman a probat costumele de ginerică! Va purta două ținute personalizate, la nunta din 2 iunie

Vedete românești

Chiar ne simțim ca într-o poveste. Am visat să fie exact așa cum este. În această locație, cu oamenii dragi nouă, dansând pe muzica noastra preferată și stând pe ringul de dans cât ne țin picioarele. Povestea noastră se întâmplă, în sfârșit, actele ei, ca-ntr-o piesă de Shakespeare, sunt în plină desfășurare, iar noi încercăm să ne bucurăm de fiecare secundă din ea”, a declarat mirele Vlad Gherman.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios! Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă. Ce le-a dăruit ea invitatelor? FOTO (9)

Cei doi actori, Ivona Nenu, celebra organizatoare de nunți, și Nicu Bocancea. Foto: Photogenica

Organizatoarea evenimentului, Ivona Nenu a dat din casă detalii mai puțin cunoscute, semn că s-a gândit la toate „de la invitația gândită ca o chemare la un spectacol de teatru în mai multe acte, până la locație, ținute, decoruri sau chiar barul de înghețată și candy bar-ul personalizat cu elemente de vară, ciupercuțe, flori. Am făcut desfășurătorul până la ora 6 dimineața, iar Oana a comandat protecții pentru tocuri și balerini de schimb pentru invitate, ca să se asigure că nu există motiv ca ringul de dans să nu fie plin de nuntași până în zori. Parcursul pregătirilor a fost, așa cum le place Oanei și lui Vlad, actori de meserie, asem*ni unui film de acțiune”.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios! Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă. Ce le-a dăruit ea invitatelor? FOTO (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated:

Views: 6091

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.